Esther Evertse

Esther EvertseNa 23 jaar werkzaam te zijn als oncologieverpleegkundige ben ik in 2015 mijn horizon buiten het ziekenhuis gaan verbreden. Vol enthousiasme heb ik de opleiding Basis Pedicure gevolgd en in 2016 succesvol afgerond. Na het behalen van het diploma heb ik mijn eigen PedicureSalon Esther geopend. In 2018 heb ik mijn expertise uitgebreid en de opleiding tot Medisch Pedicure gevolgd.

Als pedicure wil ik graag liefdevolle en aandachtige zorg bieden aan mensen met voetproblemen of zorg dragen voor het in stand houden van gezonde voeten.

Man, vrouw, jong en ouder… U kunt bij mij terecht voor verschillende behandelingen. Ik bied o.a. de basis pedicure behandeling, pedicure behandeling bij risicovoeten, plaatsen nagelbeugel, voetmassage (ik ben gespecialiseerd in massage bij neuropathische pijnen) en een ontspannen voeten-SPA- wellness

Hygiëne, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. Gebruikmakend van de laatste technieken, een pedicuremotor met spraytechniek en kwaliteitsproducten maken het geheel tot een professionele en ontspannen behandeling. Ik werk volgens de richtlijnen van de Code van het Voetverzorgingsbedrijf en ben aangesloten bij ProVoet, de bracheorganisatie voor de pedicure en bij ProCert, het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP). 

Voor een voetenbehandeling op maat bent u bij PedicureSalon Esther aan het juiste adres.